Workshops & Trainingen

Maak op een laagdrempelige manier kennis met een workshop over procesverbetering
of kies voor een verdiepende training procesmanagement.

Workshops Procesmanagement: samen van start!

Voor organisaties die een gezamenlijke start willen maken met procesmanagement hebben we een aantal leuke workshops. Een opfrisser voor mensen die al wat verder zijn, een leuke kennismaking voor mensen nog weinig gedaan hebben met verbeteren.

We organiseren deze workshops incompany, maar zetten ze ook graag in als onderdeel van een verandertraject. Informeer naar de mogelijkheden of lees hieronder welke workshops we aanbieden.

1 dag

Workshop Procesmanagement

Op zoek naar manieren om je projecten en processen anders en handiger aan te pakken? In de workshop gaan we uitgebreid aan de slag met het realiseren van procesverbeteringen.

De workshop bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je zult ervaren hoe je de focus op verbeteringen kunt zetten en gaat naar huis met concrete tools die je verder helpen op je afdeling, team of bedrijfsonderdeel.

Lees meer workshop procesmanagement


 

1 dagdeel

Workshop Business Gaming

De business game bestaat uit een programma van één dagdeel. Voorafgaand krijg je uitleg over een aantal verbetermethoden. Vervolgens ga je samen met het 'bedrijfsteam' aan de slag om knelpunten aan te pakken en verbeteringen door te voeren. In wisselende vorm komen een aantal verbetermethoden aan bod.

Lees meer workshop procesmanagement


 

1 dagdeel

Workshop Brown Paper Sessie

Op zoek naar begeleiding voor een teamsessie of Brown Paper Sessie. De afgelopen jaar mochten we ruim 100+ teams vooruit helpen met een audit of Brown Paper Sessie.

Lees meer workshop Brown Paper Sessie


 

1 dagdeel

Workshop Agile/Scrum

In deze workshop ga je zelf aan de slag met de methode Agile/Scrum. Deze eenvoudige, stapsgewijze en interactieve methode laat jou ontdekken hoe je meer grip kunt krijgen op je opdracht of project. Je leert in sessie meer over het inschatten van tijdsbesteding, het afstemmen van de onderlinge communicatie met je opdrachtgever en hoe je met een online tool de methode direct kan toepassen in jouw project of opdracht.

Lees meer workshop Agile/Scrum

Trainingen

Heb jij een rol als interne verbeteraar, programmamanager of kwaliteitsmanager. Dan hebben we een aan tweetal interactieve trainingen die jou verder helpen. Praktische trainingen waarbij we onze ervaringen delen en je veel ruimte hebt om jouw case of situatie met ons door te nemen.

De trainingen zijn doorgaans één trainingsdag en bieden we ook online aan via Teams. Informeer naar de mogelijkheden of lees hieronder welke trainingen we aanbieden.

Training Procesmanagement

In de training over Procesmanagement worden op een interactieve manier alles uitgelegd over procesmanagement en hoe je dit kan gebruiken om een blijvende verandering te realiseren.

Training Brown Paper Sessie begeleiden

In de Training Brown Paper Sessie begeleiden leer je alles over de methodiek, zodat je zelfstandig een goede Brown Paper Sessie kan houden en als organisatie met het vraagstuk van de sessie aan de slag kan gaan.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

 

Verandering begint meestal met één ding... DOEN!

Of het nu gaat om projecten of procesverbetering. De meeste veranderingen starten pas als je er mee aan de slag gaat.

Met een praktische blik, aandacht en een gestructrueerde aanpak maken wij het verschil.

Lees meer over onze diensten

 

Meer informatie: