Projectmanagement

Projectmanagement is mensenwerk. Wij helpen organisaties vooruit en brengen ervaring mee. Vooral praktisch en gestructureerd.

Projectmanagement met een smile!

De afgelopen jaren hebben we met ProcesDOEN vele projecten mogen begeleiden. Met één been in de organisatie maken we het verschil met een praktische aanpak. Onze begeleiding richt zich op het inrichten of versnellen van projecten.

Voor kleine en grote projecten

Projectmanagement hoeft niet altijd groot en omvangrijk te zijn. Ook voor kleinere projecten hebben we de vaker de rol als sparringpartner of stok achter de deur. Wij zetten organisaties in beweging, zorgen dat er aandacht is voor de resultaten die gewenst zijn.

We zijn thuis in complexe organisaties, of de dynamiek van grotere projecten. Zowel in de uitvoering als in het structureren van het projecten spelen we graag een rol.

Overzicht hebben en houden

Projectmanagement kent ook bij ons een gestructureerde aanpak. Afhankelijk van de omvang van de project hebben we aandacht voor communicatie, het gewenste resultaat en de tijdsduur van het project.

We vinden overzicht krijgen, hebben en houden drie elementen die belangrijk zijn voor onze rol als projectmanager. We werken met diverse tools om communicatie en het overzichtelijk te houden.

Van innovatie tot automatisering

De projecten die we begeleiden richten zich meestal op de procesverbetering van organisaties. Daarin komen we diverse onderwerpen tegen van innovaties of het uitwerken van een businesscase tot het inrichten van een nieuwe werkwijze of ICT-systemen.

Met een bedrijfskundige blik denken we mee, zijn we als het moet ook kritisch en brengen we scherpte in.

Extra versnelling in de uitvoering

Te weinig interne capaciteit om zelf projecten helemaal uit te voeren?  Ons team is gewend om flexibel mee te werken in de realisatiefase van projecten.

Onze (junior) consultants helpen mee in de uitvoering, pakken zaken snel op en zijn daarmee een effectieve ondersteuning. Zo zorgen wij er voor dat projecten beter en sneller slagen.

Wat wij doen?

We bieden flexibele veranderkracht, krijgen energie om goede ideeën om te zetten naar realisatie en zijn experts in het begeleiden van procesverbetering. Op deze manier zorgen we voor aandacht wanneer daar intern de capaciteit, knowhow of rol niet voor beschikbaar is.

Lees meer over ons team en onze visie

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Deze projecten begeleiden wij graag! 

 

Procesverbetering

Procesverbetering is gericht op het verbeteren van processen, zodat het proces nog beter en sneller kan plaatsvinden.

Softwareselecties en software implementatie

Wij gaan samen met jouw aan de slag om de beste software te selecteren voor de organisatie. Tuurlijk helpen wij ook met de implementatie van het systeem.

Data-analyse en datamigratie

Het analyseren van data doen wij graag. Ook hebben wij veel kennis van datasystemen en hoe je ze het beste kan inzetten naar behoefte.

Herinrichting van processen en werkwijzen

Samen zullen we de processen en werkwijze in kaart brengen om inzicht te creëren en een herinrichting te implementeren.

Implementeren nieuwe dienstverlening

Heb je een nieuwe dienstverlening die opgezet moet worden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Businesscase: van onderzoek tot implementatie

Wij doen een uitgebreide analyse van de huidige situatie waarna wij samen met u oplossingen zullen formuleren die vervolgens geïmplementeerd kunnen worden om de organisatie en processen beter te laten functioneren.

Certificering en kwaliteitsmanagement

Kwaliteitsmanagement is het allerbelangrijkste wat er is, want overal zit kwaliteit in. Daarom helpen wij graag bij het efficiënter maken van de processen door interne audits af te nemen en trainingen te geven. Ook kunnen wij helpen bij het verkrijgen van certificering.

Samen komen we verder!

De basis van onze begeleiding is gebaseerd op samenwerking. Heb je specifieke vragen over jouw team of proces, neem dan contact op of plan een afspraak. Wij helpen je graag verder.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

 

Verandering begint meestal met één ding... DOEN!

Of het nu gaat om projecten of procesverbetering. De meeste veranderingen starten pas als je er mee aan de slag gaat.

Met een praktische blik, aandacht en een gestructrueerde aanpak maken wij het verschil.

Lees meer over onze diensten

 

Meer informatie: