Klanten

Ben je benieuwd waar ProcesDOEN al eerder resultaten heeft geboekt?
Hieronder vind je een overzicht van de bedrijven die eerder kozen voor projectmanagement, procesmanagement of één van de workshops.

 

GP Groot BV

GP Groot houd zich bezig met vier marktsegmenten; afvalinzameling, recycling, brandstoffen en oliehandel, en engineering en infrarealisatie.

Ortessa BV

Ortessa zetten afvalbeleid, duurzaamheid, circulaire economie en social return van agendapunten om in concrete actiepunten.

Hogeschool Inholland

InHolland Hogeschool is een hogeschool voor studenten, professionals en praktijkgericht onderzoek voor de beroepspraktijk.

Van Kaathoven Nederland BV

Van Kaathoven levert een totale oplossing op het gebied van afvalmanagement.

Aannemersbedrijf Braak Velsen

Braak Velsen is een aannemersbedrijf met een veelzijdige projecten. Zo maken ze aanbouw, opbouw, kozijnen, serre's en veranda's.

Byldis Prefab BV

Bydlis werkt aan innovatieve en duurzame bouwconcepten. Als marktleider van prefab hoogtebouw ontwikkelde zij o.a. de Zalmhaven toren in Rotterdam.

Beelen Nederland BV / Recycling en Sloopwerken

Beelen staat voor het sluiten van materiaalcirkels. Ze zijn uitgegroeid tot duurzame aannemers in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval.

Reclassering Nederland

De reclassering geeft advies over een dader of verdachte aan het OM, de rechtbank of het gevangeniswezen, houdt toezicht en begeleidt bij werkstraffen. Reclassering Nederland is één van de drie uitvoeringsorganisatie die zich actief bezig houdt met maatschappelijk reclasseringswerk.

Acto Informatisering BV

Acto biedt software voor de installatie- en bouwbranche. Van complete ERP-oplossingen voor projecten en service, tot apps en deeloplossingen.

Lagemaat Heerde Sloopwerken BV

Lagemaat Heerde is gefocust op het vergroten van duurzaamheid en efficiëntie binnen het algehele sloopproces, met behoud van hoogstaande kwaliteit.

Activite Academie

ActiVite leidt haar medewerkers zelf op binnen de ActiVite Academie.

Defensie Pijpleiding Organisatie (DPO)

De Defensie Pijpleiding Organisatie (DPO) verzorgt en bewaakt het transport van vliegtuigbrandstoffen naar militaire en civiele vliegvelden via een eigen pijpleidingnetwerk in de grond.

Meer informatie

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.