Dienstverlening

Processen en projecten. Het lijken twee begrippen die onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. Vanuit procesmanagement worden diverse projecten opgezet om verbetering of vernieuwing te realiseren.

Processen gestructureerd verbeteren is in de praktijk bij veel bedrijven en instellingen een uitdaging. Ik bied organisaties ondersteuning met behulp van onderstaande diensten en rollen.

Projectmanagement

Projecten, procesverbetering, veranderingen, innovaties. In de praktijk gebruiken veel organisaties de welbekende excuses om verbeteringen nog niet te hebben geïmplementeerd.

Ik begeleid graag projecten met een no-nonsense uitgangspunt. Mijn aanpak helpt structuur te houden en uw organisatie koers te zetten naar resultaat.

Procescoach

Het inrichten of verbeteren van processen is voor veel ondernemers een vak apart. In de rol als procescoach ondersteun ik medewerkers, afdelingen of projecten structuur aan te brengen in werkwijzen, systemen en sturing.
De voordelen van een procescoach in uw organisatie:

  • Professionele ontwikkeling, kwaliteit en resultaat van bedrijfsprocessen
  • Innovatief durven zijn en borging van procesdoelen

Projectteam van ProcesDOEN!

Geen tijd, mensen of expertise beschikbaar om een verandering of procesverbetering door te voeren? Binnen mijn netwerk zijn er voldoende mensen beschikbaar om een specifiek projectteam op te zetten.

Meer informatie

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.