Maak kennis met het team van ProcesDOEN

Wij faciliteren managers en hun organisatie om aandacht te geven aan veranderprocessen wanneer zij daar zelf de capaciteit, knowhow of rol niet in kunnen faciliteren. Dit doen wij door het aanbieden van praktische advies- en verbetertrajecten, waarbij we uitgaan van ons kernwoord “DOEN”.

Ons team is thuis op gebied van bedrijfsvoering, projectmanagement, procesverbetering en het meenemen van mensen van A naar Beter. Wij zetten resultaten neer, maken het verschil, nemen verantwoordelijkheid en zijn transparant in onze werkafspraken.

Emiel Kort
Eigenaar
Business Consultant

Daphne Huijer
ProcesDOEN-er
Junior Business Consultant

ProcesDOEN door de tijd heen

2015

Emiel start met ProcesDOEN. Vanuit procesmanagement helpen we organisaties met de praktische kant van processen. We richten softwaresystemen in, ondersteunen met analyses, doen procesworkshops om medewerkers bewust te laten zijn waar verandering zit.

2016

Naast procesmanagement ontwikkelen we een unieke aanpak voor kwaliteitsmanagement. De Brown Paper Audit gaat van start en laat zien dat het borgen van verandering ook op een leuke manier kan.

2017

Met een aantal interactieve workshops laten we organisaties ervaren wat ProcesDOEN is. Met onze business game gaan organisaties aan de slag met heel veel lego blokjes en Lean management.

2018

Het begeleiden van Brown Paper Sessie blijft het mooiste vak. We starten naast ProcesDOEN met een aparte website waarop we onze expertise en ervaring delen.

2019

Naast onze procesworkshops ontwikkelen we een trainingsprogramma: "Zelf een Brown Paper Sessie begeleiden".

2020

Slimme software helpt om sneller procesanalyse te maken. We worden netwerkpartner van Engage Process.

2021

Door de corona-crisis maken we een mooie switch naar online Brown Paper Sessies en online procesinventarisaties. We faciliteren meer dan 50 sessies en audits!

2022

Steeds meer organisaties helpen we om procesbeschrijvingen uit te werken en verbeteringen. Met Engage Process als eenvoudige software voor procesmanagement werken we efficienter, geven we duidelijk inzicht en zetten we met interactieve sessies zetten stappen vooruit.

2023

We breiden ons team uit met jong talent. Onder de term ProcesDOEN-ers helpen we organisaties met implementatie van verbeteringen. Ook interesse? Check de vacature!