Engage Process Modeler

Processen écht bespreekbaar maken is uitdagend, maar essentieel voor verbeteringen, compliance & transformaties. Juist daarvoor is Engage Process ontwikkeld: betrokkenheid, eenvoud & effectiviteit komen samen. De meest eenvoudige procestool op de markt.

Slim processen uitwerken!

Engage Process is een voorbeeld van een softwaretool die specifiek is ontworpen om organisaties te ondersteunen bij het modelleren en optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het biedt verschillende functies en voordelen voor het maken van flowcharts en het beheren van procesdocumentatie.

Bekijk de video met functionaliteiten

Ervaar het gemak met hulp van ons!

ProcesDOEN is netwerkpartner van Engage. Vanuit onze omgeving werken we voor veel organisaties processen uit die we apart opleveren als eindproduct. We zetten tijdens onze workshops deze tool graag in om in minder tijd meer inzicht op te halen.

Wat wij doen?

We bieden flexibele veranderkracht, krijgen energie om goede ideeën om te zetten naar realisatie en zijn experts in het begeleiden van procesverbetering. Op deze manier zorgen we voor aandacht wanneer daar intern de capaciteit, knowhow of rol niet voor beschikbaar is.

Lees meer over ons team en onze visie

Praktisch

We hebben oog voor wat werkt en haalbaar is.

Structuur

We houden overzicht en brengen onze ervaring mee.

Aandacht

We nemen de tijd voor het proces én de mensen.

Direct een handboek bechikbaar

Genereer eenvoudig een processenhandboek, verrijkt met documenten, navigatie en koppelingen of maak gebruik van de interactieve ViewerApp waarmee je reacties verzameld op de uitgewerkt processen.

Gebruiksvriendelijkheid

Engage Process heeft een intuïtieve interface en gebruikersvriendelijke functies, waardoor het gemakkelijk is om flowcharts te maken en te bewerken. Het heeft een uitgebreide bibliotheek met symbolen en sjablonen die kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw organisatie.

Procesautomatisering

Engage Process biedt ook mogelijkheden voor het automatiseren van processen. Je kunt regels en beslissingstabellen toevoegen aan je flowchart, zodat bepaalde acties automatisch worden uitgevoerd op basis van specifieke voorwaarden. Dit kan helpen bij het verminderen van handmatige handelingen, het verhogen van de efficiëntie en het minimaliseren van menselijke fouten.

Samenwerking en documentatie

Engage Process maakt het gemakkelijk om samen te werken aan het maken en beheren van flowcharts. Meerdere teamleden kunnen tegelijkertijd aan hetzelfde proces werken en opmerkingen en feedback toevoegen. Bovendien biedt Engage Process mogelijkheden voor het genereren van gedetailleerde procesdocumentatie, inclusief procesbeschrijvingen, werkinstructies en KPI's.

Continu Verbeteren

Met de inbegrepen apps Brainstorm, Feedback en Teamboard blijft iedereen betrokken vanaf de werkplek en wordt verdere verbetering ingezet.


Emiel Kort
06-10877863
stuur een bericht

 

Verandering begint meestal met één ding... DOEN!

Of het nu gaat om projecten of procesverbetering. De meeste veranderingen starten pas als je er mee aan de slag gaat.

Met een praktische blik, aandacht en een gestructrueerde aanpak maken wij het verschil.

Lees meer over onze diensten

 

Meer informatie: