Workshop Procesmanagement

Op zoek naar manieren om je projecten en processen anders en handiger aan te pakken? In de workshop gaan we uitgebreid aan de slag met het realiseren van procesverbeteringen.

De workshop bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je zult ervaren hoe je de focus op verbeteringen kunt zetten en gaat naar huis met concrete tools die je
verder helpen op je afdeling, team of bedrijfsonderdeel.

Opzet van de workshop

De workshop bestaat uit twee dagdelen. In het eerste dagdeel ga ik in op de aanpak van ProcesDOEN! en de voorbeelden in de praktijk. In het tweede dagdeel is er een unieke Business game waarin je de tools direct in praktijk kunt brengen.

  • Theorie en achtergrond van ProcesDOEN!
  • Verbeteren van processen en activiteiten in organisaties
  • Het nut, en de onzin van procesbeschrijvingen en procestekeningen
  • Hoe krijg je grip op verbetering binnen je organisatie
  • Procesverbetering in de praktijk ervaren: Speel de unieke ProcesDOEN! Business game

Doelgroep

Onze workshops en trainingen zijn een praktische aanvulling op de standaard procesmanagement. Deze workshop is dan ook voor de onderstaande doelgroepen:

  • projectleiders, teamleiders, afdelingsleiders
  • projectmedewerkers of programmamedewerkers
  • programmamanagers

Inschrijven & kosten

Voor deze workshop zijn een aantal vaste datums ingepland waar open inschrijving op mogelijk is. Er zijn zowel één als tweedaagse trainingen. De meerdaagse workshopts zijn verdeeld over meerdere weken, waarbij er uiteraard wordt gewerkt met cases uit de eigen bedrijfssituatie.

calendar52Bekijk hier wanneer deze workshop wordt gegeven

Deze workshop incompany? Geen probleem

Meer behoefte aan een incompany workshop om uw team gelijktijdig te trainen? Deze workshop leent zicht er prima voor. In uw eigen bedrijfsomgeving of op een externe locatie organiseren wij deze workshop voor uw collega’s. Incompany workshops worden bovendien afgestemd op de betreffende bedrijfsomgeving. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden via het contactformulier.

Meer informatie

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.