Brown Paper sessie voorbeeld

Ben je op zoek naar een voorbeeld van een Brown Paper sessie of zoek je verschillende vormen hoe je een Brown Paper kan opzetten. Hieronder staan een aantal voorbeelden opgenomen, waarin je kunt terugzien hoe het papier is ingedeeld gestructureerd.

Voorbeeld Brown Paper sessie - procesmanagement

Op gebied van procesmanagement heeft de Brown Paper Sessie zich de afgelopen jaren flink bewezen. Het geeft je inzicht in hoe de volgorde van activiteiten binnen de processen in elkaar zitten.

Voorbeeld Brown Paper sessie - brainstorm

Ook brainstormsessies kun je een Brown Paper Sessie inzetten. Het bruin papier vangt bijvoorbeeld de idee in bepaalde categorieën zodat er structuur en inzicht ontstaat rondom bepaalde onderwerpen.

Voorbeeld Brown Paper sessie - business plan

Voor het uitwerken van business plannen helpt het bruin papier bijvoorbeeld met het inzichtelijk maken van je marketingactiviteiten, stakeholders. Een goed model om hierbij te gebruiken is het business model canvas.

Lees meer over Brown Paper indelen en structureren

Hulp nodig bij je Brown Paper Sessie?

Ik zoek begeleiding

Haal het maximale uit jouw sessies, laat je sessie begeleiden door één van onze experts. Jullie de inhoud, wij de regie, samen het resultaat.

Ik wil zelf aan de slag

Wat maakt een Brown Paper sessie tot een succes. Schrijf je in voor een van onze trainingen die jouw sessie naar een next level kunnen brengen!

Ik zoek tips voor mijn sessie

Ga je binnenkort zelf een sessie begeleiden? Heb je nog wat koudwatervrees? Download snel een aantal tips en tricks waar je op kunt letten.

Meer informatie

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.