Workshop "Haal meer uit interne audits!"

Op 12 april 2016 organiseert Qooling in samenwerking met ProcesDOEN de Workshop "Haal meer uit de interne audits". In de blog: "Haal meer uit de interne audits!" kon je al lezen dat interne audits vaak onnodige afwijkingen geven binnen kwaliteitssystemen. Dat kan uiteraard anders!

Tijdens de workshop nemen we je mee in het thema "Interne Audit". Aan de hand van praktijkvoorbeelden en interactie met andere kwaliteitscoördinatoren gaan we in op succesfactoren. Ook maak je kennis met de Brown Paper Audit als audittool.

Over Qooling
Qooling ondersteunt bedrijven bij het voldoen aan alle geldende kwaliteits- en veiligheidsnormen. De oplossing biedt een gebruikersvriendelijke interface 
waarmee met een paar klikken bruikbare overzichten kunnen worden samengesteld vanuit diverse datastromen. Meer lees je uiteraard op: www.qooling.com

Over ProcesDOEN
Goed beheerde en geïntegreerde kwaliteitssystemen helpen organisaties met het leveren van betrouwbare en continue kwaliteit naar klanten en stakeholders. Kwaliteitssystemen hebben een directe link met het thema procesmanagement. Het omzetten van procesdenken naar realiteit is voor veel leidinggevenden een continue uitdaging. Met inzicht, overzicht en praktische workshops helpt Emiel Kort organisaties verder vooruit. Van procesdenken naar ProcesDOEN!

Programma:

14:00 - 14:15  inloop en ontvangst
14:30 - 16:00 Features Qooling & Workshop
16:30 - 17:00 afsluiting en na afloop een borrel

Inschrijven

Deze workshop wordt kosteloos aangeboden door Qooling en ProcesDOEN. Inschrijven kan eenvoudig via onderstaande button. Er is maximaal plaats voor 20 deelnemers.

Locatie & Parkeren

Deze masterclass wordt gehouden op onderstaande locatie. Parkeren kan op de Watermanweg en/of Schoemakerstraat.

Yes!Delft
Molengraaffsingel 12-14
2629 JD Delft
Nederland

Bekijk kaart


 

banner-qooling-procesdoen