Training - Brown Paper audit (2 daagse training)

Interne audits saai? Leveren ze nauwelijks nog echt resultaat op? Probeer je interne audits eens met een Brown Paper! De Workshop "Interne audit met Brown Paper" leert jouw in een dag een nieuwe werkvorm eigen te maken. De Brown Paper is een waardevolle aanvulling als tijdens interne audits. Het betrekt in grote mate de deelnemers bij het totale proces en helpt om gestructureerd te komen tot de aanpak van knelpunten.


"De Brown paper audit is een praktisch instrument dat veel inzicht geeft. Betrokkenen worden enthousiast, voelen zich betrokken en gaan als één team aan de slag. Een interne audit krijgt hierdoor absoluut meerwaarde!"
Marianne, HB Adviesbureau - Adviseurs en Ingenieurs


Opzet van de training

De training bestaat naast een gezonde basis uit de theorie vooral in het teken van DOEN! Je zult ervaren hoe je de Brown Paper stapsgewijs leren en ontdekken hoe je deze kunt inzetten.

De eerste trainingsdag gaat in op het '9 stappenplan' en diverse voorbeelden in de praktijk. In het tweede dag evalueren we jouw eigen Brown Paper Audit en ga je zelf aan de slag tools die je in de praktijk direct verder helpen.

  • Theorie en achtergrond interne audits en Brown Paper
  • 9 stappenplan Interne audits met de Brown Paper
  • Inzicht in tools en valkuilen

Doelgroep

De training `Interne audit met de Brown Paper´ is ontwikkeld voor medewerkers die werken met kwaliteitssystemen conform ISO of HKZ. Vanuit kwaliteitsmanagement zijn interne audits een sleutel om verbeteringen te realiseren en daarmee te werken aan continue kwaliteit. Deze workshop is een praktische aanvulling op bestaande audittechnieken en werkvormen.

Deze training is bij uitstek geschikt voor:

  • KAM-coördinatoren
  • medewerker interne audits
  • kwaliteitsmedewerkers
  • procesmanagers en hun procesmedewerkers
  • projectleiders, teamleiders, afdelingsleiders
  • projectmedewerkers of programmamedewerkers
  • programmamanagers

Inschrijven & kosten

Voor deze training zijn een aantal vaste datums ingepland. De open trainingen worden aangeboden via brownpaperaudit.nl.

calendar52Bekijk hier wanneer deze workshop wordt gegeven

Deze training incompany? Geen probleem

Meer behoefte aan een incompany training om uw team gelijktijdig te trainen? Deze training leent zicht er prima voor. In uw eigen bedrijfsomgeving of op een externe locatie organiseren wij deze training voor uw collega's. Incompany trainingen worden bovendien afgestemd op de betreffende bedrijfsomgeving.

Meer informatie

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.