Workshop Agile / Scrum

Werk jij als werknemer of zelfstandig professional ook vaak projectmatig? Zoek je een extra manier om jouw klus op koers te houden en meer resultaat te behalen?

In deze introductie workshop ga je zelf aan de slag met de methode Agile/Scrum. Deze eenvoudige, stapsgewijze en interactieve methode laat jou ontdekken hoe je meer grip kunt krijgen op je opdracht of project. Je leert in sessie meer over het inschatten van tijdsbesteding, het afstemmen van de onderlinge communicatie met je opdrachtgever en hoe je met een online tool de methode direct kan toepassen in jouw project of opdracht.

Met Agile/Scrum haal je meer resultaat uit je project voor jezelf en uiteraard voor je werk-/opdrachtgever!

Doelgroep

Deze workshop is een praktische aanvulling op de standaard projectmanagement methoden. Deze workshop is dan ook zeer geschikt voor de onderstaande doelgroepen:

  • projectleiders, teamleiders, afdelingsleiders
  • projectmedewerkers of programmamedewerkers
  • programmamanagers
  • communicatiemedewerkers
  • zzp-ers die frequent projectmatig werken

Inschrijven & kosten

Voor deze workshop zijn een aantal vaste datums ingepland waar open inschrijving op mogelijk is.

Bekijk de datums en agenda

Reacties deelnemers

"Een workshop met een uitstekende afwisseling van theorie en praktische oefeningen ons twee uur te boeien met ‘Meer resultaat met Agile/Scrum’. Prima toepasbaar voor de eigen werkplanning, maar zeker ook bij lopende en komende projecten. Met Agile/Scrum kom je tot meer inzicht – overzicht – uitzicht" - ZZP-Houten

Deze workshop incompany? Geen probleem

Meer behoefte aan een incompany workshop om uw team gelijktijdig kennis te laten maken met Agile/Scrum?
Deze workshop leent zicht er prima voor. In uw eigen bedrijfsomgeving of op een externe locatie organiseren wij deze workshop voor uw collega’s. Stuur gerust een berichtje voor meer informatie of een vrijblijvende prijsopgave.

 

Meer informatie

Wil je weten welke begeleidingsvorm er mogelijk is voor jouw team of proces? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.